Ezel

Toen "Ezel" geboren werd had ze flaporen.... Daarom hebben we haar Flappie genoemd. Na een week of 4 gingen haar oren staan en waren het alleen nog maar grote flappen... Haar naam is toen langzaam maar zeker veranderd in "Ezel".

***

De mensen die haar als veulentje hebben gezien, kennen haar nog onder de naam Flappie, maar wij noemen haar nooit meer zo.... het is altijd: Ezel!

Ze heeft het heel erg moeilijk gehad met de Rhino... haar moeder kwijtgeraakt en zelf had ze het ook flink te pakken... maar ze heeft het doorstaan en ontwikkelt zich op het moment prima.

***

Ze is overal als eerste bij, stopt overal haar lange oren tussen en als je niet uitkijkt probeert ze ook van alles te proeven door er eens lekker haar tanden in te zetten... Niet dat ze gemeen bijt, maar ze vindt het wel erg leuk om je jas, trui, broek, enz vast te pakken.

Ezel is (net als al onze dieren eigenlijk) een beetje vreemd.... ze is niet geheel vegetarisch... ze lust erg graag hondenbrokken...

Ze is altijd in de buurt van Desperado te vinden. Vanaf dat ze alleen is heeft ze Desperado als een soort surrogaat moeder gezien.... ze volgt hem overal.... soms tot grote ergernis van Des...