Chester

Chester is een KWPN merrie die geboren is met de naam Manchester

Haar vader is Zeoliet

Haar moeder is Esther (mv Ubis x mmv Fresco)

Deze geweldig lieve merrie hebben we in 2005 gekocht.

Ze is meeverhuisd naar Hongarije en heeft zich hier als leider van de kudde gemanifesteerd. Ze is een goede leider, die zich niet onnodig boos maakt op haar kudde. Ze hoeft maar een oor te verdraaien en de andere paarden luisteren feilloos naar haar.

Zij is het onzichtbare paard wat nooit een trail heeft gemist. Deze sterke dame was er altijd bij. En zal ook nu weer mee gaan lopen met de trails.

Chester is een heel fijn paard om mee te rijden. Ze is rustig, stabiel en zelfverzekerd. Ze zal je nooit in de steek laten. Alleen paraplu's en kinderwagens kunnen heeeeel eng zijn ;p!

Ze heeft het de afgelopen jaren erg moeilijk gehad, maar heeft zich volledig hersteld na de aanval van EHV 1-4 in 2008!

Ze is heel bijzonder... Terwijl ze van nature erg onrustig en nerveus is als ze alleen is, heeft ze medische zorg en al het gefrunnik en gehannes aan haar lijf heel gelaten over zich heen laten komen. Alles vond ze goed, alles liet ze zonder enig protest met zich doen..... mede daardoor hebben we haar nooit opgegeven... EN TERECHT!!!

Ze heeft maanden gerevalideerd, maar toen ze eindelijk sterk genoeg was omweer met de kudde mee tegaan, had ze binnen 5 minuten haar plaats als leider weer ingenomen. We zijn heel trots op haar!